content marketing bureau

Bohemia appartementen - Heerenveen

Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 485.000,-

Kenmerken

Inhoud
385 - 455m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement dat gelijk beschikbaar is? Dan is een Bohemia appartement iets voor u!

Exclusief wonen in het centrum van Heerenveen.

Locatie
In het hart van Heerenveen, omgeven door statige bomen, karakteristieke woonhuizen en monumentale panden is aan de Burgemeester Falkenaweg het exclusieve appartementengebouw “Bohemia” gerealiseerd. In het centrum van Heerenveen vindt u alle voorzieningen binnen handbereik, een uitgebreid aanbod van winkels en uitgaansgelegenheden, het openbaar vervoer, Thialf en het Abe Lenstra stadion. Tegelijkertijd bent u binnen een paar minuten op de snelweg.

Ontwerp
Het statige appartementengebouw “Bohemia” telt vier bouwlagen. Op elke verdieping is één zeer royaal appartement gerealiseerd en op de begane grond een praktijkruimte. “Bohemia” staat voor woonkwaliteit en een woonomgeving op hoog niveau met alle comfort. De appartementen hebben een groot terras, gesitueerd aan de zonzijde. De vele ramen dragen zorg voor een mooi aanzien en ook voor de ruime lichtinval in het appartement.

Materialen
Het gebouw staat garant voor gebruik van hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Om in de sfeer van de straat te blijven is er voor een klassiek ontwerp gekozen. Er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals baksteen, uitgevoerd in traditioneel metselwerk, en keramische dakpannen. Het aan alle zijden hellende dak geeft een speelse uitstraling en past daardoor mooi bij de omgeving.

Verkoopprijs
Bouwnummer 2 : € 485.000,-- v.o.n.*
Bouwnummer 3 (onder optie) : € 475.000,-- v.o.n.*

*de verkoopprijzen zijn exclusief: sanitair, tegelwerk, hang- en sluitwerk, binnen schilderwerk en aftimmerwerk.

Extra optie: tweede garage en een extra parkeerplaats.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bohemia appartementen - Heerenveen
Koopwoningen
3
Prijs
€ 475.000,- tot € 485.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden