content marketing bureau

Plan Brandenburg

Heerenveen - Oudeschoot
Actueel aanbod

€ 290.000,- tot € 370.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
207 - 428m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Nieuwbouw Oudeschoot, Friesland.

Wonen aan de rand van het dorp met alle voorzieningen in de buurt. Vlakbij de bossen van Oranjewoud, het stroomgebied van de Tjonger en op fietsafstand van het centrum van Heerenveen. Ook de snelweg (A32) ligt op korte afstand van het plan.
Een uniek uitbreidingsplan aan de zuidkant van Oudeschoot (Heerenveen), op de hoek Wolvegasterweg-Peperstraat, met aangrenzend een sfeervolle vijverpartij, dat is Plan Brandenburg. Met 5 fraaie vrijstaande woningen en 4 halfvrijstaande woningen. Unieke woningen met veel diversiteit.

De grootte van de kavels varieert van ca. 207 m² tot ca. 234 m² voor de halfvrijstaande woningen en van ca. 298 m² tot ca. 428 m² voor de vrijstaande woningen. Door de mooie ruime verkaveling ontstaat een prettige afstand tussen de woningen onderling.

Neem voor meer informatie contact op met Makelaardij Friesland, 0513 - 23 21 80.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Plan Brandenburg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs
€ 290.000,- tot € 370.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden