Cunabula

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 48m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Elke stad verdient minstens zo’n hotspot!
Een verfrissend gebouw om verliefd op te worden. Tikkeltje anders, aangenaam bruisend! En dan heb je het binnen nog niet eens gezien.

Sleep, work, play, stay.
Plek om te sporten, ontmoeten, paar uur werken in een alles behalve kantooromgeving, lofts om te wonen, weet je wat: hangout om zomaar bij elkaar te komen met leuke mensen in een urban decor. Allemaal op één adres. Deze spannende en speelse toren zou als alleskunner niet misstaan aan de Amsterdamse Zuidas of in Londen. Gelukkig staat hij in je eigen ‘dorp’ Heerenveen, zo’n beetje om de hoek bij alle grote sportvoorzieningen.

Geen clichés bij Cunabula, beloofd! Maar je hartslag gaat hier sowieso omhoog, is het niet van de inspanning dan komt het wel van de inspirerende woonomgeving.

De talenten van Topsport NOORD gaan straks comfortabel wonen in Cunabula, de gezellige topsportcampus van de sporthoofdstad van het Noorden. Alle voorzieningen voor een actief en gezond leven binnen handbereik, helemaal niet ver zo ver van het centrum.
Voor wie wil meegenieten van de levendige ‘buzz’ van Cunabula. The place to be, óók als je alleen kalmpjes aan je ochtendgymnastiek doet en sport verder vooral leuk vindt om naar te kijken.

Heel fijn wonen en toch betaalbaar. Alles wat je nodig hebt op circa 48 m² woongenot. Indeling: 1 slaapkamer, lichte woonkamer met open keuken. Fijne badkamer met douche, wastafel en toilet.

Waarom hier? Easy. Alles ademt hier gezond, sportief en actief, zin in het leven.
Het is sowieso heel mooi wonen, aan de Heremaweg in Heerenveen. In een bijzonder gebouw met uniek ontwerp. Over het uitzicht vanuit de hoogste verdiepingen zeggen we niks. Die mindblowing ervaring laten we over aan jou wanneer je er voor de eerste keer staat.

Alles is dichtbij: ijsstadion Thialf, het Abe Lenstra Stadion, Sportstad met het CIOS. Dat betekent altijd genoeg reuring en gezelligheid. Op sommige dagen de aanstekelijke spanning van een naderend kampioenschap.

Nog dichterbij: met één druk op de liftknop zoef je naar beneden, waar je een koffiedate plant, even je laptop openklapt voor die laatste mailtjes of vooruit, toch dat half uurtje cardio meepakt.

Bereikbaarheid:
Cunabula ligt aan de Heremaweg op fietsafstand van het centrum, station en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Niet ver van de afrit van de snelwegen A32 (Zwolle, Leeuwarden) en A7 (Drachten, Groningen, Amsterdam via de Afsluitdijk).

Openbaar vervoer:
De bushalte is bij je ‘buurman’ Thialf voor de deur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cunabula
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
6 van 32 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Fitness, Golfbaan, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Tandarts

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden