Natuurlijk Skoatterwald

Heerenveen - Heerenveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 142m2
Kaveloppervlak
143 - 294m2
Inhoud
433 - 562m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen, water en groen. Jouw nieuwe woonbeleving ontdek je in Skoatterwald. Met het centrum van Heerenveen op 10 minuten fietsafstand leef je in een rustgevende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Skoatterwald heeft het gewoon. Wonen in het groen, fietsend naar de stad. Dat is natuurlijk Skoatterwald.

In de ruim opgezette woonwijk Skoatterwald realiseren we 12 twee-onder-eenkapwoningen en 8 rijwoningen met bijzondere aandacht voor de architectuur. Klaar voor jouw toekomst want de woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd. Een gasrekening die door het dak gaat? Niet in Natuurlijk Skoatterwald! Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. De woning koop je incl. warmtepomp en zonnepanelen.

Start verkoop donderdag 30 maart van 17.00-18.30u bij Museumcafe Belvedere in Heerenveen. Meld je aan via onze website en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Natuurlijk Skoatterwald
Start verkoop
30-03-2023
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden