Mooi Skoatterwâld - Wonen yn 't Wiid fase 1

Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

€ 512.000,- tot € 759.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 184m2
Kaveloppervlak
368 - 629m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Er wordt binnenkort gestart met bouw van de tweekappers; bouwnummer 11 t/m 18 en één vrijstaande woning; bouwnummer 1.

In het toch al fraaie Mooi Skoatterwâld is dit straks een ruim opgezet, gevarieerd buurtje. Met alleen vrijstaande en halfvrijstaande woningen. De 10 vrijstaande woningen liggen aan het water, de halfvrijstaande grenzen aan een parkje met wandelpaden. De huizen zijn bijna allemaal verschillend, met een eigen uitstraling. Dat geeft de straat een speelse, afwisselende aanblik. Wat ze gemeen hebben: energiezuinig en aangenaam duurzaam.

Goed om te weten: de vrijstaande woningen zijn levensloopbestendig te maken, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Nog een optie: (tijdelijk) een aparte werkkamer of speelkamer voor de kinderen. Ook in de half vrijstaande woningen is er in de living genoeg ruimte voor een werkhoek of speelhoek.

Woonoppervlakte van circa 126 m2 tot maar liefst 184 m2. Eigen perceel vanaf circa 368 m2.
Elke woning heeft 2 parkeerplaatsen met eigen carport én ruime berging. Ruim mag je hier opvatten als écht ruim: de half vrijstaande woningen hebben een berging van 13 m² en de vrijstaande woningen een berging van 26 of 29 m². Dat is bovengemiddeld groot.

De tuinen zijn beschut en liggen aan een binnenterrein. Voor de afscheiding daar zorgt de ontwikkelaar; alleen de tuinafscheiding tussen de eigen tuin en die van de buren bepaal je zelf.

- 10 vrijstaande woningen aan het water
- 8 half vrijstaande woningen aan een parkje
- Dit gedeelde parkje wordt aangelegd met veel groen en planten, wandelpaden en een Le Roy tuinmuur (volgens de ecologische principes van Le Roy)
- Vrijstaande woningen aan het water krijgen betonnen steigers, zo staan ze in verbinding met het water
- Royale woningen van 126 tot 184 m²
- Energiezuinig en duurzaam, volgens de BENG-norm
- Grenzend aan de bossen van Oranjewoud, niet ver van Museumpark Belvédère

Ook al is Heerenveen één van de leukste, laagdrempeligste steden van het Noorden, hier in het parkachtige Skoatterwâld merk je bijna niet dat je in een grote stad woont. Het buurtje-in-een-buurt Wonen yn ’t Wiid, met maar achtien woningen, doet straks aangenaam dorps aan. Veel groen, doorkijkjes op velden en het aangrenzende wandelpark.

Je hebt het verdiend, dit wordt je nieuwe thuis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Skoatterwâld - Wonen yn 't Wiid fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
3 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 512.000,- tot € 759.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden