content marketing bureau

Negen van Wagenaar

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

€ 299.500,- tot € 340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 138m2
Kaveloppervlak
142 - 370m2
Inhoud
494 - 516m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Ben jij op zoek naar een eigentijdse nieuwbouwwoning in Heerenveen met àlles erop en eraan? Project De Negen van Wagenaar past perfect in jouw plaatje! Bij de negen rijwoningen aan de Luitzen Wagenaarstraat zitten een luxe keuken en een complete badkamer namelijk al bij de prijs in. Hoe fijn is dat! Hier woon je centraal in Heerenveen, dichtbij de verschillende voorzieningen. Tegelijkertijd geniet je er van rust en ruimte en is er volop speelplek voor kinderen. De woningen gaan 16 september in verkoop.

De twee woonblokken op de hoek van de Luitzen Wagenaarstraat bestaan uit 4 en 5 woningen. De moderne architectuur wordt gekenmerkt door warme kleuren en frisse details. Je kunt kiezen voor een tussenwoning of voor een hoekwoning met zij-entree. Alle woningen bieden een zee aan ruimte; een heerlijk keuken en een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Via de vaste trap bereik je de royale tweede verdieping, die je naar eigen wens indeelt. De kavels zijn vanaf 142 m² tot maar liefst 370 m² groot, waardoor je ook buiten lekker veel vrijheid hebt. In de achtertuin is bovendien een houten berging. De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief luxe keuken compleet met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet voorzien van sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch O.Novo.

Zie jij jezelf al wonen op deze mooie plek? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen van dit project. Ook ben je dan als één van de eersten op de hoogte van de start van de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Negen van Wagenaar
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs
€ 299.500,- tot € 340.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Sportcomplex, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden