Mooi Skoatterwâld - Wonen yn 't Reit

Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 133m2
Kaveloppervlak
390 - 455m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

MOOI SKOATTERWÂLD - WONEN YN 'T REIT
Negen levensloopbestendige patiobungalows op een prachtplek. Het wordt heel mooi in Skoatterwâld, Heerenveen. De nieuwbouwwijk aan de kant van landgoed Oranjewoud die zo verfrissend anders is. Neem nou de negen vrijstaande woningen van Wonen yn ’t Reit. Die naam mag je letterlijk nemen: in het riet. Voor een deel liggen de negen patiobungalows namelijk pal aan de waterkant.

Licht, uitzicht, een open leefruimte. Afgewerkt met nét dat beetje extra zorg en aandacht. Onderhoudsarm. Opgeleverd zonder keuken, dus die zoek je straks helemaal naar eigen inzicht uit. Het gemak van alles gelijkvloers. Dat wil zeggen: levensloopbestendig kan, maar hoeft niet. In plaats van een extra slaapkamer beneden, kun je ook bewust kiezen voor de optie: speelkamer voor de (klein)kinderen, werkkamer om ongestoord thuis te werken. Het zijn er ‘maar’ negen, dus grote kans dat je er snel bij moet zijn.

- Ruime kavels, met tuin rondom
- Woonoppervlak 133 m2
- Wonen op een toplocatie in groene omgeving
- Open leefruimte, fijne verbinding naar de patio
- Vloerverwarming, energiezuinige warmtepompinstallatie
- Drie slaapkamers plus techniek-/wasruimte boven
- Badkamer en slaap- of werkkamer beneden
- Grote berging met uitbreidingsmogelijkheden
- Parkeren op eigen terrein
- Voor een groot deel aan het water gelegen; eigen aanlegsteiger bij 5 van de 9

Een bijzonder mooi stukje Heerenveen
Ook al is Heerenveen één van de leukste, laagdrempeligste steden van het Noorden, hier in het parkachtige Skoatterwâld merk je bijna niet dat je in een grote stad woont. Wonen yn ’t Reit, met maar negen vrijstaande patiowoningen, doet straks aangenaam dorps aan. Veel groen, doorkijkjes op het water en het aangrenzende wandelpark. Samen met je buren vorm je een kleinschalig, knus hofje, waar het heel goed wonen is. Je zou er een opgewekt vakantiegevoel van krijgen, iedere dag weer.
Even weg uit de rustige woonomgeving van Wonen yn ’t Reit, om een middag te winkelen, met koffie op een gezellig terras aan de gracht? Tijdelijk zin in het vrolijke geroezemoes op de Oude Koemarkt, bij stadskasteel Crackstate? In 10 minuten fiets je naar het centrum van Heerenveen, net voorbij het Abe Lenstrastadion en Sportstad Heerenveen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Skoatterwâld - Wonen yn 't Reit
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden