Mooi yn 't Fjild

Heerenveen - Nieuwehorne
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Kleinschalig project in ontwikkeling op een mooie plek, aan de rand van een oud Fries dorp
In totaal 8 vrijstaande woningen en 4 halfvrijstaande woningen. Beter kun je het niet treffen: wonen in de gemeente Heerenveen, in één van de mooie dorpen in de landelijke driehoek Heerenveen-Gorredijk-Wolvega.

Aan de oostrand van Nieuwehorne geniet je in alle rust van de verleidingen van het dorpsleven. Veel saamhorigheid, weinig stress, op maar een kwartiertje rijden van de grote stad. Je gaat je al snel op je gemak voelen in een groene, overzichtelijke wijk die in alle opzichten buiten de gebaande paden durft te gaan. Zeker wat de unieke bouwstijl betreft! Bereid je voor op 365 dagen per jaar vakantiegevoel, compleet met alle gemakken en ruimte van thuis. Ideaal wonen toch?

De directe omgeving, het dorp, de huizen zelf. Anders dan anders dankzij het plan dat stoer en speels tegelijk is. Met dank aan de vorm van het oude Woudhuisje: de aanbouw steeds als eenduidig onderdeel van de architectuur van het hoofdgebouw. Daarnaast zorgen de veelzijdige halfvrijstaande woningen er voor dat er voor ieder wat wils is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi yn 't Fjild
Koopwoningen
12
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden