Woonstudio's Heerenveen

Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

€ 171.500,- tot € 249.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 74m2
Kaveloppervlak
50 - 55m2
Inhoud
126 - 195m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Je eigen woonstudio of stadswoning in hartje Heerenveen
Precies 21 fijne, moderne studiowoningen en twee stadswoningen. In een stoer gebouw, dat gezien mag worden. De Nieuwstraat - om de hoek bij Lindegracht en Heideburen - wordt er stukken mooier van. Een transformatie om trots op te zijn! Waar lang een zakelijk, rechttoe rechtaan kantoorgebouw stond, kun jij je straks prima thuis voelen.

Hoe? De nieuwe woonstudio’s houden speels het midden tussen een slim ‘tiny house’ en een sfeervol stadsappartement. Alles wat je nodig hebt op bijna 50 vierkante meter comfortabel woongenot. Ook nog eens op een geweldige locatie in het centrum.
Gezamenlijk parkeren op een afgesloten binnenterrein. Geen auto maar een fiets? Deze plaats je met gemak in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Aan de zijkant van het gebouw met woonstudio’s komen, in dezelfde stoere bouwstijl, twee zelfstandige stadswoningen met een woonoppervlakte van 74 m². Eigen voordeur, werkkamer, living, open keuken, twee slaapkamers, badkamer en op de begane grond een eigen terras aan de achterzijde. Eigenaren van de stadswoningen krijgen een parkeervergunning, dus dichtbij je woning parkeren. Praktische inpandige berging op de begane grond. Veel eigenheid, want van dit type woning bestaan er maar twee! Wordt het links of rechts? Grote kans dat je er snel bij moet zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonstudio's Heerenveen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Prijs
€ 171.500,- tot € 249.500,-
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming
Balkon
Frans balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden