Woonspods0513

Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 87m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

WoonSpods in Heerenveen

Avonturiers gezocht
Ben jij die creatieve ZZP’er, thuiswerker, netwerker, hardwerker, zorgwerker, of flexwerker die op zoek is naar een woning? Niet zomaar een woning maar net even anders ingedeeld dan je gewend bent. Slim en comfortabel gebouwd en met opvallend veel licht door de grote raampartijen. De begane grond leent zich ook prima om als kantoor aan huis in te richten. En dat dakterras op de skyline van Heerenveen centrum, dit is wel heel stads wonen! Zo’n hotspot is natuurlijk alleen voor avonturiers weggelegd, want hier is altijd wel leven in de brouwerij.

Sloop reeds voltooid
Wie wel eens in de buurt van de Van Riessenstraat komt is het vast niet ontgaan: de sloop van de verouderde en leegstaande bedrijfspanden heeft al plaatsgevonden. Het is nu een blanco canvas, een locatie die schreeuwt om een moderne, trendy invulling. Een plek die straks het nieuwe thuis vormt van een paar gelukkige avonturiers. Ben jij daar één van?

Alles wat je wilde van een huis
En dan ook nog eens op een perfecte locatie. Midden in het centrum van Heerenveen. Vanuit de voordeur van je woonspod aan de Van Riesenstraat loop je zo het Molenplein of de Dracht op, naar de rest van het levendige voetgangersgebied met winkels, restaurants, handige adressen voor de dagelijkse boodschappen, sfeervolle grachten en kades met drukbezochte terrassen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonspods0513
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden