De Treffe Heerenveen

Heerenveen - Heerenveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 218m2
Kaveloppervlak
220 - 490m2

Over dit project

GROEN EN WATERRIJK WONEN
IN NIEUWBOUWPROJECT DE TREFFE HEERENVEEN
Meld je aan via de website www.detreffe.nl

PRE-SALE FASE 2 GESTART!

In het noordelijk deel van Skoatterwâld in Heerenveen wordt het nieuwbouwplan De Treffe ontwikkeld. In deze aantrekkelijke groene en waterrijke omgeving worden 61 woningen in twee fases gerealiseerd. De woningen van fase 1 zijn inmiddels allemaal onder optie of verkocht. Fase 2 gaat in mei in verkoop, en bestaat uit 25 woningen. Vrijstaand geschakelde villa’s en bungalows, maar ook levensloopbestendige villa’s met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Je kunt je nu alvast oriënteren op jouw toekomstige woning in fase 2. Bekijk de interactieve kavelkaart op de projectwebsite en ontdek alle specificaties en prijsranges van de verschillende woningtypes. En geef alvast jouw woningvoorkeur(en) door, zodat je voorrang krijgt bij de toewijzing van de woningen.

Interesse? Meld je aan als geïnteresseerde via de projectwebsite www.detreffe.nl, zodat je niets mist van de verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Treffe Heerenveen
Koopwoningen
61
Type woningen
Hoekwoning, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden