content marketing bureau

De Treffe Heerenveen fase 2

Heerenveen - Heerenveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 218m2
Kaveloppervlak
220 - 490m2

Over dit project

GROEN EN WATERRIJK WONEN
IN NIEUWBOUWPROJECT DE TREFFE HEERENVEEN
Schrijf je in via de website www.detreffe.nl

FASE 2 NU IN VERKOOP!

In het noordelijk deel van Skoatterwâld in Heerenveen wordt het nieuwbouwplan De Treffe ontwikkeld. In deze aantrekkelijke groene en waterrijke omgeving worden 61 woningen in twee fases gerealiseerd. De woningen van fase 1 zijn inmiddels allemaal onder optie of verkocht. Fase 2 gaat in mei in verkoop, en bestaat uit 25 woningen. Vrijstaand geschakelde villa’s en bungalows, maar ook levensloopbestendige villa’s met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Fase 2 is nu in verkoop, en bestaat uit vrijstaand geschakelde villa’s en bungalows, maar ook levensloopbestendige villa’s met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Inschrijven kan tot en met maandag 31 mei 23:59 uur.

Interesse? Vul dan eerst het formulier op de projectwebsite in en bevestig je aanmelding via de mail. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke account. Maak je inschrijving definitief door het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account in te vullen en te ondertekenen. Inschrijven kan t/m maandag 31 mei 23:59 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Treffe Heerenveen fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
61
Type woningen
Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden