Vaendel

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

€ 245.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 145m2
Kaveloppervlak
118 - 381m2
Inhoud
433 - 591m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

HET PROJECT
Vaendel wordt een kleinschalig en uniek woonproject met:
Twee vrijstaande villa’s
Vier geschakelde villa’s
Twee half-vrijstaande woningen met tuitgevel
Zes half-vrijstaande woningen
Twee hoekwoningen
Zes tussenwoningen
Ruime Vaendel kavels van 118 m² tot maar liefst 381 m² staan garant voor een ultieme woonbeleving. Een speelse woonwijk met creatieve variatie in verrassende bouwstijlen. Ontworpen met oog voor detail. Maximale daglicht opbrengst door grote raampartijen. Tijdloze kwaliteit en bijzonder metselwerk. Al uw droomwensen kunnen in Vaendel worden gerealiseerd, niets is te gek. Wonen in Vaendel is genieten van luxe, comfort en moderne technieken. Als warmtebron zullen de woningen worden voorzien van energiezuinige bodem-warmtepompen. Bovendien worden alle woningen worden compleet afgewerkt met een luxe ingerichte keuken, badkamer en toilet en u kunt straks kiezen uit diverse tegelopties. Zorgeloos en compleet wonen begint bij Vaendel.

DE LOCATIE
Wonen is Skoatterwâld is nieuw en toch vertrouwd wonen, net buiten de stadsgrenzen van Heerenveen, langs de A32. Het is landelijk en centraal gelegen met veel ruimte en groen. In de buurt van Skoatterwâld bevinden zich recreatieplas Het Meer (It Mar), de bossen van landgoed Oranjewoud en Museum Belvedere.

Schrijf je in www.woneninvaendel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vaendel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 245.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden