Tellepark

Heerenveen - Heerenveen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
213 m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

RÉSIDENCE TELLEPARK - Nog 2 appartementen beschikbaar!

AANBOD - NOG 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR
Maisonnete Type A:
Op de begane grond komt een maisonette die twee verdiepingen beslaat. De basisplattegrond van maar liefst 213m² woongenot (inclusief buitenruimte van ca. 26m²) is voorzien van een ruime living, een hal met garderobe en toilet, drie slaapkamers, een bijkeuken, een royale badkamer en een riante buitenruimte. Op de begane grond is een extra ruimte met eigen sanitaire voorzieningen. Deze ruimte is uitermate geschikt als extra gastenverblijf, atelier, kantoorruimte of luxe 'spa'. Ook is er de mogelijkheid om een extra entree te creëren vanuit de lobby. De maisonette heeft een berging van 12m².
Royaal en parkachtig wonen in hartje Heerenveen

------------------------------------------------------------------------

Wilt u royaal wonen in een parkachtige omgeving, op minder dan een steenworp afstand van het gezellige centrum van Heerenveen? In een luxe appartement of penthouse? Waarbij de woonruimten geheel vrij indeelbaar zijn? Volledig geïntegreerd in het statige Tellepark en de aangrenzende Tuinen van Le Roy?

De opzet is uniek voor Heerenveen en geeft een extra dimensie aan de Friese plaats, die met het credo ‘n Gouden plak aan de weg timmert. Niet alleen als sportstad, maar ook met het gezellige centrum volop voorzieningen en rondom prachtige natuur, met onder meer Vorstelijk Oranjewoud.

In de sfeervolle gebouwen van Résidence Tellepark kunt u rekenen op alle gewenste en mogelijke luxe en comfort. Fraai en natuurlijk vormgegeven, veel raampartijen en buitenruimtes met een gunstige zonligging. Elke woonruimte heeft een ruime berging en twee overdekte parkeerplaatsen. De parkeerruimte wordt voorzien van een sedumdak waardoor het opgaat in het glooiende park.

Kortom: wanneer u kiest voor Résidence Tellepark komt u te wonen op een prachtige plek in hartje Heerenveen. Met recht 'n gouden plak.

------------------------------------------------------------------------
GEBOUWEN
De drie gebouwen krijgen elk een mooie Friese naam. De namen zijn een verwijzing naar de zwembad-historie: 'Baaimaster' (= bad­meester) en 'It Djippe' (= het diepe) en Sinnegreide (= zonneweide).

De gebouwen zijn fraai vormgegeven, met veel raampartijen en een hoog afwerkingsniveau. De woongebouwen zijn kleinschalig van op­zet, met in elk slechts acht appartementen en een penthouse. Op elke verdieping komen maximaal twee appartementen, die bereikbaar zijn via trap en lift. Elke eigenaar krijgt de beschikking over twee eigen overdekte parkeerplaatsen en een ruime berging

Achter de appartementengebouwen zijn de indrukwekkende tuinen van Le Roy gelegen. Louis G. le Roy (1924-2012) was een beeldend kunstenaar, die zichzelf ecotect noemde. Hij bouwde o.a. de Ecokathedraal in Mildam. In de jaren ‘60 kreeg hij van de gemeente Heerenveen een stuk plantsoen langs de Kennedylaan en Europalaan ter beschikking om zijn ideeën over de juiste verhouding tussen mens en natuur in praktijk te brengen. Hij verwerkte hier veel restmateriaal van stratenmakers en bouwde er stapelmuren zonder gebruik te maken van cement. Dit moest een uitgangssituatie bieden voor de natuur om het weer te begroeien. En dat is gelukt, zo leert een wandeling over het mystieke tuinpad door wat de Tuinen van Le Roy zijn gaan heten. Résidence Tellepark past prima bij dit bij­zonder stukje stadsnatuur

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tellepark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Carport
Bijgebouwen
Bijkeuken

Locatie

Stel je vraag

Contact

Zwanenburg Projecten B.V.
Nieuwstraat 28
8441GD Heerenveen
inge@mooieplek.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerenveen.

Aanmelden